Izvor:
13.07.2017 u 13:43
0

DETALJI IZ KREVETA: Lepa Brena otkrila koliko puta nedeljno ima seks!

Folk zvezda retko priča o intimnim detaljima iz svog života, ali je ovog puta napravila presedan i progovorila šta ona i njen suprug rade između četiri zida.

Lepa Brena nedavno se našla u žiži interesovanja, prvo zbog spekulacija da ima ozbiljne zdravstvene tegobe, a onda i zbog pada na nastupu u Knjaževcu. Prvo je oštro demantovala, a na svoju nespretnost se slatko nasmejala.

Ipak, ono što zanima većinu je njen intimni život, o kojem Brena rado govori, ali bez zadiranja u privatne detalje, posebno seksualne. Međutim ovog puta je napravila presedan i progovorila o aktivnostima između četiri zida. Naime, Lepu Brenu su upitali kakav joj je seksualni život, a ona je iskreno odgovorila:

– To kad ugrabimo slobodan dan. Pa, kakav seks, nije to na izvol'te. To kad imaš slobodan dan možeš da planiraš, a to je, znači, jednom nedeljno. Ko ugrabi dva puta, taj je srećan – kroz osmeh je rekla Brena.

izvor: alo.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter