Izvor:
13.07.2017 u 15:19
0

VREME MU JE I BILO: Ženi se Andrija Milošević? (VIDEO)

Popularni glumac i voditelj Andrija Milošević poslednjom objavom na Instagramu zaintrigirao je svoje pratioce. On je objavio snimak u kom peva pesmu koju su mnogi shvatili kao najavu venčanja sa dugogodišnjom devojkom Aleksandrom Tomić.

– Danas je neđelja, ženićemo međeda, međedova sina, čuće sve planina – glase reči pesme, a njegovim obožavaocima koji ga već dugo prate poznato je da je sebe jednom prilikom nazvao međedom.

– U šumi uz prastari svadbarski napev sa vrleti – napisao je on u okviru objave.

Mnogi su se zapitali da li je končano odlučio da izgovori sudbonosno "da", dok su drugi sve shvatili kao standardnu Andrijinu šalu, to jest kao adekvatnu pesmu za mesto na kojem se našao (planinsko okruženje).

izvor: Srbija Danas
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter