Izvor:
14.07.2017 u 00:09
0

ZALJUBLJENA U PRIJINOG DEČKA: Nepoznata devojka uništila auto Aleksandri Prijović, maltretira je zbog Filipa već mesecima!

Devojka koja je ludo zaljubljena u Filipa Živojinovića izgrebala je Aleksandri Prijović nov "audi", polomila joj je retrovizore i probušila gume.

Pevačici Aleksandri Prijović ljubomorna suparnica uništila je automobil od 60.000 evra. Nepoznata devojka već mesecima preti popularnoj pevačici zato što je zaljubljena u njenog dečka Filipa Živojinovića.

Kako Informer saznanje, ona je mesecima uznemiravala Priju zastrašujućim porukama, zvala je po nekoliko puta dnevno, a na kraju joj je uništila i kola.

Prija očajna

Aleksandri je auto skroz izgreban. Ludača je "audi" od 60.000 evra potpuno izgrebala ključevima, slomila joj je retrovizor i probušila gume. Na kraju joj je ostavila čak i preteću poruku na šoferšajbni, u kojoj je pisalo: "Lepo sam ti rekla da ostaviš Filipa" – prepričava pevačicina dobra drugarica.

Ona tvrdi da je Prijovićka očajna zbog cele situacije i da joj uopšte nije prijatno što joj neko prati svaki korak:

Mislila je da će ta devojka iskulirati, da će se stišati strasti, međutim pošto se ništa nije menjalo, morala je da promeni broj telefona. Skoro niko u gradu ne zna Aleksandrin novi broj jer se ona plaši da će ga nabaviti i ta ženturača pa da će se pakao nastaviti. Ona je svima pričala kako je uzela novu karticu kako bi se otarasila novinara, ali to nije istina – pojašnjava naša sagovornica.

Filip joj pretio

Aleksandrin dečko Filip Živojinović pokušao je da razgovara sa tom devojkom, ali nije uspeo da je smiri.

Javljao se na Prijovićkin telefon dok nije promenila broj, a posle ovog nemilog incidenta on je pozvao svoju obožavateljku i zapretio joj:

Filip je poludeo kada je video koliko se Aleksandra potresla zbog kola. Pozvao je tu ludaču i zapretio joj da će je prijaviti policiji. Bio je jako besan i mnogo je vikao, tako da se svi nadamo da se uplašila i da će ih sada ostaviti na miru. Ako se to ne dogodi, moraće da traže zaštitu policije – završava naša sagovornica.

Mladi Živojinović nije želeo da komentariše incident, ali nam je Prijovićka potvrdila da je mesecima u agoniji:

Tačno je da sam imala problem sa nekom devojkom i da me je mesecima maltretirala. Ne znam ko je ona, niti šta želi od mene. Nadam se da će prestati da me zove i proganja – kaže Aleksandra.

Informer
Foto: Instagram/aleksandraprijovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter