Izvor:
17.07.2017 u 20:51
0

DINO MERLIN: Talenti se brzo smenjuju i trebalo bi mnogo toga čiiniti da ostaneš tu gde jesi!

Čuveni pevač već decenijama pravi hitove, a sada je prokomentarisao aktuelne trendove u muzici koja se sčuša širom regiona.

Dino Merlin je gostovao na televiziji Pink i tom prilikom rekao šta misli o popularnoj muzici koja se sluša u Srbiji i Bosni i Hercegovini.

– Danas se publici prezentuje po dve hiljade pesama. Ljudi snimaju, stavljaju na društvene mreže, u u takvom vremenu živimo. Danas u poslu koji ja radim, gde se talenti jako brzo smenjuju, velika je … sreća i treba puno toga činiti da ostaneš tu gde jesi. Nekad kad sam počinjao, pa i sad, trebalo je da budeš autentičan i prepoznatljiv,naveo je Dino.

izvor/hellomagazin

foto/arhiva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter