ŽIVI U STRAHU: Snežanu Đurišić proganja nepoznati muškarac!

Mnoge poznate ličnosti kako sa domaće, tako i sa svetske javne scene osetile su gorak ukus slave. Da fanovi ponekad mogu da pređu sve granice i stave poznate u neprijatnu situaciju dokaz je i neprijatnost u kojoj se sada našla jedna od naših najpoznatijih pevačica narodne muzike Snežana Đurišić.

Snežana ovih dana preživljava dramu budući da su na društvenim mrežama kreirani lažni profili pod njenim imenom. Međutim, to nije sve, kako je za Pink.rs otkrio izvor blizak pevačici, ona je doživela seriju neprijatnosti:

- Neko od Snežaninih fanova na društvenoj mreži Fejsbuk šalje njen broj telefona određenim ljudima i predstavlja se kao ona, čak i ugovara ljubavne sastanke. Njoj neprestano zvoni telefon, a javljaju joj se muškarci njenih godina. Ona je bila prinuđena da od jednog stručnjaka zatraži pomoć kako bi joj ti profili na društvnim mrežama bili prijavljeni i blokirani. Ona bukvalno ne može da spava dok se problem ne reši, a slučaj je prijavila i nadležnim organima - ispričao je izvor.

Snežana je ova saznanja potvrdila.

-Strašno! Ovo je sramota što rade. Mene svaki čas zovu i muškarci i žene, kažu ''Ali Snežana vi ste mi poslali svoj broj''. Malo je reći da sam u šoku. Ja na Fejsbuku nemam čak ni svoj profil, samo fan stranicu. Ne znam odakle im ideja da zloupotrebljavaju moj broj telefona. Ja sam slučaj predala nadležnim organima i očekujem da do večeras to bude rešeno, i da svi ti lažni profili budu ugašeni - rekla je pevačica.

 

Izvor:Alo.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost