parovi prijava happy zvezda prijava kviz happy talent šou

Felon Đorđević priznala: Nisam znala da je Đorđe PRINC!

Britanska karatistkinja koja se pre dva dana udala za princa Đorđa Karađorđevića tek po dolasku u Srbiju je saznala da je njen dečko prestolonaslednik.

Njihova ljubavna priča slična je scenariju filma "Princ iz Zemunde" u kojem glavnu ulogu tumači Edi Marfi, jer i u ovom filmskom ostvarenju devojka počinje da se zabavlja sa momkom za čiju titulu ne zna. Tako je počela romansa princa Đorđa Karađorđevića i njegove izabranice britansko-škotskog porekla Felon Rejman, koja je u subotu krunisana brakom.

Princeza Felon za "Blic" otkriva kako su se ona i Đorđe upoznali u Engleskoj i kada je saznala da se zapravo zabavlja sa princom.

- Nisam znala odmah da je Đorđe princ jer sam ga poznavala kao momka koji je trenirao karate sa mojom majkom. Kada sam došla u Srbiju prvi put, saznala sam ko je on zaista. Bilo je to veliko iznenađenje - otkriva Felon koja je oduševljena srpskom tradicijom i običajima.

Kako bi ispoštovala običaje zemlje svog sadašnjeg supruga, ona je naučila da igra kolo, a nakon što je prošla ceremonija crkvenog venčanja na Oplencu, Felon je skinula venčanicu i obukla srpsku narodnu nošnju.

-Svi svatovi su bili oduševljeni kada su u jednom trenutku Felon i Đorđe na Belom dvoru izašli među zvanice u narodnoj nošnji. Radosti i aplauzu nije bilo kraja kada se dvorištem prolomio zvuk kraljevog kola, a mlada besprekorno zaigrala. Njima su se u izvođenju tradicionalne srpske igre pridružili mnogobrojni svatovi pa je nastalo opšte veselje - kaže naš izvor, koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

- Mladenci su bili jako veseli, mlada je u duhu tradicije bacila i bidermajer okupljenim devojkama, dok je torta, kako to i dolikuje, bila na više spratova. Posebno su bili radosni mladina majka, sestra i brat koji su oduševljeno gledali sve srpske običaje.

Kako saznajemo, Felon i Đorđe će život nastaviti u Engleskoj.

- Bez obzira na to što su odlučili da žive u Engleskoj, njihov drugi dom će svakako biti Srbija gde će Đorđe često dolaziti zbog porodičnih obaveza - objašnjava naš izvor blizak prestolonaslednicima.

Medeni mesec u Hrvatskoj

Kako "Blic" saznaje, mladenci će na medeni mesec otputovati u Dubrovnik. Oni su svoje prve dane bračnog života odlučili da provedu u luksuznoj vili na obali sa čijeg se balkona vidi najlepši deo Jadrana. U ovoj glamuroznoj vili nalazi se bazen koji je opasan staklom pa se iz njega vidi čitav grad, koji je na šest kilimetara od ovog mini kompleksa.

 

Izvor:Blic.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost