Izvor:
16.06.2016 u 02:09
0

ČESTITAMO: En Hatavej postala ambasadorka dobre volje UN

Agencija UN za promovisanje jednakosti polova i osnaženje žena UN Women, imenovala je američku glumicu, Oskarovku En Hatavej za globalnog ambasadora dobre volje te agencije.

Izvršna direktorka agencije UN Žene (UN Women) Fumzile Mlambo-Ngcuka rekla je da se En Hatavej već dugo godina zalaže za prava žena i devojčica i da će ona staviti naglasak na rad žena u domaćinstvima dok brinu za svoje porodice kao ključnu prepreku jednakosti.

Imenovanje En (Hatavej) je pravovremeno, jer je ove godine UN Women snažno radi na tome da razvije pozitivnije stavove i praktične aranžmane na radnom mestu i da izgradi i podrži jednakost za žene – dodala je ona.

Hatavej je rekla da je počastvovana i inspirisana ovom šansom da pomogne u unapredjenju jednakosti polova i pozvala na jače delovanje.

Počastvovana sam i inspirisana prilikom da pomognem u unapređenju polne jednakosti. Znatan napredak je već ostvaren na ovom polju, ali vreme je da zajedno pojačamo napore i osiguramo da se istinska jednakost konačno ostvari – iskrena je En.

Beta
Foto: Twitter/EW

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter