Izvor:
20.07.2017 u 17:55
0

SAŠA VIDIĆ ŠOKIRAO JAVNOST: Spavao je sa Cecom i otkrio neverovatne detalje iz njenog kreveta! (FOTO)

Modni kreator i stilista ispričao je nepoznate detalje iz odnosa sa folk zvezdom.

Poznato je da je Saša Vidić jedan od najboljih prijatelja Cece Ražnatović, pa samim tim i jedan od onih koji znaju skoro sve o njoj.

S tim u vezi, Saša je tokom gostovanja u jednoj emisiji pričao i o tome da je spavao sa Cecom u krevetu, što nije iznenadilo gledaoce, ali jedan drugi detalj jeste.

Kako je rekao, bar 10 puta je spavao sa njom, ali zbog uslova u kojima Ražnatovićeva spava, to iskustvo nije mu bilo nimalo prijatno.

Ona spava na -40, u sobi se ne vidi skoro ništa, kao u hladnjači! – rekao je Vidić koji je otkrio još jedan detalj, dosad nepoznat javnosti.

Uspavljuje se uz tabletu za spavanje – istakao je Vidić.

Inače, kako je rekao, jedine žene sa estrade sa kojima je sarađivao jesu Ceca i Seka Aleksić. Za druge, kako je istakao, nema živaca, a i mnogo je mator. Kada su u pitanju mlade pevačice koje su na dobrom putu da budu besprekorno stilizovane, jer imaju ukusa, naveo je Aleksandru Prijović i Milicu Todorović.

Telegraf
Foto: instagram/craznatovic_official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter