Izvor:
24.07.2017 u 20:21
0

DA LI JE OVO KLJUČ NJIHOVE LJUBAVI? Mirka Vasiljević previše liberalnim stavovima šokirala javnost! (foto)

Zajedno su od svoje 19. godine i iz vanbračne zajednice imaju troje dece
Međutim, svi se pitaju kako im i pored toliko životnih iskušenja, kao i veze na daljinu, ljubav opstaje.

U pitanju su fudbaler Vujadin Savić i prelepa glumica Mirka Vasiljević.
Iako mlada, mnogim ženama je uzor. Svi se pitaju kako, i pored male dece, uspeva da odoli svim dnevnim obavezama, uspešno se bavi profesijom koju voli i izgleda uvek besprekorno.

Evo šta Mirka kaže kako nalazi vreme za sebe:

– Čovek ako hoće da nađe vremena za sebe, on ga nađe. Meni svo troje sada idu u vrtić, tako da mi je mnogo lakše, više nema nijednog deteta kod kuće i onda imate bar tih pet, šest sati za sebe. Ima dana koji su bukirani za posao, za slikanje, za intervju, a onda dođe neki dan kad kažem da ću da uradim za sebe nešto što volim.

Mnoge njene izjave su nas zatekle, budući da su veoma liberalne. Da li je to recept za uspešnu vezu i kako reaguje na ponovni Viktorkov transfer u novu sranu zemlju, lepa Mirka kaže:

– Ja ne razmišljam na taj način, zato što mi od 19. godine naše, od kada smo zajedno, mi smo se dogovorili da se jedno drugom ne mešamo u posao. Da budemo podrška, ako treba savet da pitamo, ali ne mogu ja toliko dobro da se razumem u fudbal, kao ni on u glumu, tako da ako želimo nešto da podelimo tu smo jedno za drugo. Meni je svejedno gde on igra, da l' to bio drugi kontinent ili Beograd, bitno je da je on zadovoljan. Ja sam u Srbiji zbog posla, pogotovo što su nam deca u vrtiću, sledeće godine sin polazi u školu… Tada dolaze bitne odluke, gde će sin u školu, da li ćemo ga upisati tamo gde Vujadin bude igrao, ili u Srbiji – iskreno nam je rekla Mirka.

Happytv.rs/Telefgraf
Foto> Instagram/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter