Izvor:
25.07.2017 u 17:51
0

RASTA PORUČIO LOKI I IVANU IVANOVIĆU: Ispovraćajte se sebi u usta! (foto)

Skandlozni fizički obračun između repera Stefana Đurića Raste i Slobodan Nešović Loka, saradnik Ivana Ivanovića, uzdrmeli su domaću javnost.

Naime, u incidentu koji se desio 18. aprila Loka tvrdi da ga je reper pretukao. Na videlo je izašlo mišljenje lekara veštaka, a u medicinskoj dokumentaciji piše:

– Prema podacima iz spisa vidi se da se predmetni događaj odigrao dana 18.04.2017. godine oko 12.30 časova, te da je Nešović Slobodan, prvi put pregledan u Urgentnom centru u Beogradu, istog dana u 14.45 časova, odnosno na oko 2,5 časova kasnije u odnosu na vreme dešavanja predmetnog događaja. U Urgentnom centru u Beogradu Nešović Slobodan je pregledan od strane lekara specijalista opšte hirurgije, ortopedije i neurohirurgije i tom prilikom na telu Slobodana Nešovića nisu objektivno konstatovani bilo kakvi spoljašnji znaci povređivanja.

Dokument koji smo objavili 20. jula sinoć kasno na svom Instagramu objavio je i Rasta, uz jaku poruku i nekoliko uvreda upućenih Loki i Ivanu Ivanoviću.

– Dokument sudskog veštaka u kome piše da je Loka iscenirao ceo "napad", samo da bi izbegao svoje obaveze i sakrio svoj mafijaški sistem poslovanja. Na kraju istina uvek izađe na videlo… Loka, taksista u pokušaju da postane voditelj, i letnja balkon tribute pevačica iz njegove "emisije" mogu da se ispovraćaju sebi u usta podržavajuci prevaranta… Mada vi ste svi isti… – poručio je Rasta.

Happytv.rs
Foto: Instagram/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter