Izvor:
26.07.2017 u 01:07
0

BIVŠA UČESNICA „PAROVA“ OTVORILA DUŠU: Njena potresna ispovest neće vas ostaviti ravnodušnim! (FOTO)

Bivša učesnica četvrte sezone rijalitija "Parovi", i estradna umetnica Ivana Elektra otvoreno je govorila o razvodu braka u emisiji "Posle ručka" na Happy televiziji.

Pevačica je otvorila dušu, i ispričala šta za nju znači brak:

– Tradicija nas je naučila da muškarcu svašta treba prećutati i istrpeti mnoge stvari u braku. Za mene je brak jedna oaza mira, stabilnosti i sigurnosti u kojoj se odgajaju deca. Nažalost, naišla sam na partnera koji je sve suprotno tome –

Ivana je iskreno rekla da joj je mnogo vremena bilo potrebno da se odluči na taj korak, i da se definitivno razvede.

– Nisam imala podršku roditelja. Ja sam se pet godina pripremala za razvod, želela sam da izađem iz toga, ali na najbolji mogući način po mene. Partner me je dosta sputavao, čak i kada su moji nastupi u pitanju – izjavila je Ivana u emisiji "Posle ručka".

Happytv.rs
Foto: Youtube/Printscreen/Parovi TV Happy/ Instagram/ivanaelektra5

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter