Izvor:
05.08.2017 u 01:30
0

BAHATA ROMANA: Pevačica angažovala pomoćnika, evo šta sve mora da joj radi! (FOTO)

Muškarac je pevačici na raspolaganju non-stop za sve što joj je potrebno.

Romana je iskoristila pauzu između nastupa da doputuje u Crnu Goru, ali kako je želela da ima potpuni komfor, iznajmila je luksuzni apartman s pogledom na more. Umorna od priprema novih pesama i stalnih putovanja, Romana želi da joj ovaj odmor prođe potpuno opušteno zbog čega je angažovala poslugu, zapravo u agenciji je izabrala muškarca koji je služi non-stop.

Nakon doručka koji joj spremi, a koji sadrži određene namirnice zbog pevačicinog dijabetesa, ona odlazi na plažu dok se on brine o održavanju apartmana – priča izvor upućen i čitavu situaciju i dodaje:

– Njegova je obaveza, između ostalog, da Romana u svakom trenutku ima čiste peškire i posteljinu na raspolaganju, pun bar i frižider sa namirnicama, klimatizovan prostor i ukoliko joj zatreba, prevoz. Ona nije mnogo zahtevna, štaviše uvek mu javi ukoliko će ručati ili večerati u gradu ili na plaži. Najbitnija joj je higijena apartmana.

Alo.rs

Foto/instagram/romana_panic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter