Izvor:
05.08.2017 u 14:25
0

RASTA OTKRIO ZBOG ČEGA SE OŠIŠAO PA PRIZNAO: Tara liči na mene!

Reper Stefan Đurić Rasta u četvrtak je postao otac, ali je istog dana kada mu je supruga, pevačica Ana Nikolić na svet donela ćerku Taru, morao da napusti rodni Beograd i ode u Ulcinj na unapred dogovoren nastup. Na aerodromu u Crnoj Gori dočekali su ga novinari, s kojima je kratko porazgovarao.

– Srećan sam, stvarno sam presrećan, još ne znam ni šta se sve izdešavalo, nisam spavao celu noć – rekao je reper.

Iako je na glavi imao šešir, novinari su primetili da ispod njega nema dredove koji su mu krasili glavu. Priznao je Stefan da se ošišao zbog Tare:

– Odlučio sam da se s njom potpuno saživim i da zajedno puštamo kosu. Kad bude vreme, imaćemo oboje dredove.

Otkrio je Stefan i da je Ana rekla da beba uopšte ne liči na nju i da će proslava njenog rođenja početi u nedelju, po povratku u Beograd, a slavlje će sigurno trajati više dana.

Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter