Izvor:
06.08.2017 u 01:22
0

FANOVI RAZOČARANI: Dzastin Biber oktazao turneju, a možda se i zauvek povlači!(FOTO)

Nakon što je sve razočarao otkazavši 14 koncerata sa svoje turneje "Purpose", Džastin Biber je šokirao fanove pismom u kom je najavio povlačenje iz javnosti.

Nije poznato da li će otići samo na kraću pauzu ili je odlučio da se potpuno odrekne muzičke karijere, ali je sigurno da ga neko vreme neće biti.

– Zahvalan sam što sam na ovom putovanju bio sa vama i, što je još važnije, što sam kroz život išao sa vama. Učenje i odrastanje nije bilo lako, ali to što sam znao da nisam sam teralo me je da idem napred. Povremeno sam čak i dozvoljavao da moje nesigurnosti zavladaju mnome – stoji u pismu.

Dozvolio sam da moje propale veze utiču na to kako se ponašam prema ljudima, i da ljubomora, ogorčenost i strah upravljaju mojim životom. Svestan sam da nikad neću biti savršen i da ću nastaviti da pravim greške, ali više neću dozvoliti da prošlost ima uticaja na moju budućnost. Više se neću stideti svojih grešaka, želim da učim iz njih. Hoću da svi znate da je ova turneja bila neverovatna i da me je podsetila koliko sam blagosloven što imam glas u svetu.

– Naučio sam više da cenim vašu podršku. Zbog toga vam se sada obraćam. Ova poruka je samo mogućnost za vas da čujete šta je u mom srcu i ne očekujem da me svi razumete, ali hoću da ljudi dobiju priliku da shvate ko sam ja zapravo – napisao je on.

Izvor/Informer

Foto/inastagram/justinbieber

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter