Izvor:
06.08.2017 u 16:48
0

ZVEZDA IGRE PRESTOLA PRIZNALA: Izabrali su me samo zbog popularnosti na društvenim mrežama!

Popularnost često ume da bude na ceni više od talenta posebno onda kada se donosi odluka kome će određena uloga biti dodeljena, što se desilo i u slučaju glumice Sofi Tarner.

Sofi Tarner, glumica koja u popularnoj seriji "Igra prestola" tumači ulogu princeze Sanse ispričala je kako je dobila ulogu pored mnogo bolje glumice samo zato što na društvenim mrežama ima veliki broj pratilaca.
Tarner na Instagramu prati 5,4 miliona ljudi, 1,4 miliona na Tviteru i 2,1 milion na Fejsbuku.

"Mnogo toga što sam dostigla bilo je zahvaljujući tajmingu i sreći, i mrzim što to kažem, ali i zahvaljujući velikom broju pratilaca na drutšvenim mrežama“, izjavila je Tarner.

"Na audiciji za jedan projekat dvoumili su se između mene i jedne devojke koja je daleko bolja glumica od mene, ali sam imala pratioce, pa je posao meni ponuđen. To nije ispravno, ali je sve to danas deo filmske industrije“, rekla je. Sofi nije rekla o kom projektu je reč. Glumica će se pojaviti u četiri filma u naredne dve godine uključujući "Berlin, I love you", "Huntsville", "Time Freak".

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter