Izvor:
06.08.2017 u 17:47
0

Ovo je BOLESNO, da li si ti normalna?! Starleta stavila ćerku u mašinu za veš, fanovi je UPROPASTILI u komentarima! (FOTO)

Britanska starleta Kejti Prajs navukla je na sebe gnev celokupne javnosti kada je na Instagramu objavila sliku svoje ćerke Princes u mašini za veš.

Da sve bude još gore, Kejti je napisala da su se igrale žmurke, a fotografiju je iskoristila i da naširoko reklamira proizvođača svoje nove mašine koja "može da opere čak 18 kilograma veša".

Pratioci su je nazvali bolesnom i poremećenom, apelovali na Socijalnu službu da reaguje, dok su joj oni malo umereniji poručili da je skandalozno što objavljuje ovakve slike, naročito kada se ima u vidu koliko dece tragično nastrada u sličnim neopreznim "igrama".

Doduše, bilo je i ljudi koji su smatrali da se Prajsova samo šalila i da ne treba dizati previše buke oko svega.

Telegraf

Foto: Instagram/officialkatieprice

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter