Izvor:
07.08.2017 u 01:14
0

EMINA JAHOVIĆ OTKAZALA PROMOCIJU SPOTA: Razlog će vas oduševiti! (FOTO)

Emina Jahović danas je trebalo da objavi spot za pesmu “Limunada” koju je snimila sa Milicom Todorović. Međutim, ipak je promociju spota pomerila za koji dan, a na Instagramu je otkrila zašto je to tako.

“Dragi moji, premijera naše “Limunade” je trebalo da bude danas… ali sam odlučila da je pustimo 8. avgusta kao poklon mom prvom sinu Jamanu za njegov deveti rođendan, inače velikog fana ove pesme. Nadam se da ćete me razumeti i podržati, pa neka to bude njemu onda od svih nas zajednički poklon. Vi mu poklonite strpljenje, a ja Milica ćemo pesmu", napisala je između ostalog Jasmina.

Izvor/alo.rs

Foto/instagram/yaeamina

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter