Izvor:
07.08.2017 u 01:29
0

ČEKAJUĆI PRINOVU: Nataša i Luka se nadaju da će biti devojčica!

Bekvalčeva i Lazukić navijaju da beba bude ženskog pola i da liči na pevačicu jer oboje imaju ćerku iz prethodnog braka.

Kako pišu pojedini mediji, Nataša Bekvalac, koja je u drugom mesecu trudnoće, i njen dečko Luka Lazukić žele devojčicu.

Budući mladenci poverili su se prijateljima i otkrili da bi voleli da beba bude ženskog pola.

– Pevačica i biznismen presrećni su zbog njenog blagoslovenog stanja i neprestano pričaju o tome. Iako Nataša još nije ušla u treći mesec, već je izrazila želju da hoće da rodi devojčicu. Luka se takođe pridružio njenim željama, pa zafrkava Bekvalčevu kako će njihova ćerka biti lepa i da će ličiti na nju. Ponašaju se kao da je to sigurno i da će se ostvariti njihove želje. Stvarno su preslatki. Čak se Nataša našalila da bebi neće morati ništa da kupuje od stvarčica pošto čuva Hanine iz perioda kad se tek rodila – priča izvor i dodaje da je zaljubljeni par navikao na žensku decu jer oboje imaju ćerku.

– Nataša iz braka s Dačom Ikodinovićem ima Hanu (10), a Luka je sa Aleksandrom iz Novog Sada dobio Iru (5). Prosto su navikli na žensku decu. Međutim, šta god da bude, samo neka je živo i zdravo. To stalno ponavljaju – kaže jedan pevačicin prijatelj.

Luka je nedavno kupio prsten da zaprosi Natašu, pa će najverovatnije do kraja godine i stati na ludi kamen.

Kurir
Foto: Instagram/bekvalceva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter