Izvor:
08.08.2017 u 21:44
0

Ruška Jakić: „JA SAM NAJVEĆA JAVNA LIČNOST KOJA JE IKAD POSTOJALA!“

Ruška Jakić jedno je od najprepoznatljivijh lica naše javne scene.

Ova žena nemirnog duha jedan je od simbola Beograda. Tri puta se udavala i razvodila, a poznata je po svojim neskromnim izjavama.

Ona je gostujući u emisiji "Posle ručka" govorila o Beogradu koji je nekada postojao, a koji je danas izgubljen.

-Nekada se znalo ko je gde mogao da ide. I Beograd je sam pravio eliminaciju poznatih ljudi koji su nepoželjni. Mene su kritičar napravili najvećom zvezdom i najvećom javnom ličnosti koja postoji. Nije mi trebalo nigde da se pojavljujem. Kažu da sam bila toliko lepa da sam mogla da prodajem svoj osmeh za dojamante. A ja sam ga prodavala samo za ljubav. Mene su naučili da se pojavljujem na elitnim mestima gde su dolazili glumci, slikari, muzičari…Beograd je bio istok i zapad. Tu si mogao da vidiš Sofiju Loren, Alena Delona… Bili smo jedna intelektualna, vaspitana elita i tako smo se i ponašali. rekla je Ruška.

Ona je zadržala svoju prepoznatljivu frizuru i stil, a očigledno i oštar i duhovit um.

Happytv.rs
Foto:Tarzanija.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter