Izvor:
08.08.2017 u 22:32
0

RAZOČARAN: Natašin bivši ne može da prihvati da je ona trudna sa drugim!

Dok Nataša Bekvalac uživa u novoj vezi i trudnoći, njen bivši suprug Ljuba Jovanović tuguje jer ona čeka dete s drugim! Kako „Alo!” saznaje, nekadašnji rukometaš se ovih dana jada drugovima da ga je Bekvalčeva dve godine zavlačila izbegavajući da ostane u drugom stanju, što mu je, navodno, dokaz da ga nije ni volela.

– Ljuba je veoma razočaran zbog Natašine trudnoće. Daleko od toga da joj želi nešto loše, ali bliskim ljudima ovih dana govori da je tek sada, kada je brakorazvodni postupak okončan, shvatio da njegova bivša žena zapravo i nije videla budućnost s njim.

Da jeste, ona bi pristala da imaju dete, što je on želeo od početka njihovog dvogodišnjeg braka, ali ona je uvek govorila da joj je sada vreme za karijeru i stalno je pomerala rokove.

Sama činjenica da je sa Lukom Lazukićem posle samo tri meseca veze ostala u drugom stanju govori o tome da njega voli mnogo više nego što je volela Ljubu i da joj je cela ta priča o karijeri zapravo bila samo izgovor – kaže za naš list izvor blizak Jovanoviću i dodaje da je bivšem mužu atraktivne pevačice teško palo i to što više ne viđa jedanaestogodišnju Hanu, njenu ćerku iz prvog braka sa Danilom Ikodinovićem.

– Ljuba je bio vezan za Hanu, gledao ju je kao svoje dete, a i Nataša je stalno isticala da se njih dvoje odlično slažu – kaže naš izvor.
Podsetimo, Nataša i Ljuba razveli su se u martu, a nedugo zatim ona je počela da se pojavljuje sa Lukom Lazukićem.

Ona je nedavno, gostujući u jednoj emisiji priznala da je sa zgodnim preduzetnikom počela da se viđa još dok je bila u braku, te da je to i bio uzrok razvoda.

– Videli smo se pre razvoda, a otpočeli smo vezu odmah nakon njega – rekla je Bekvalčeva i ovako obrazložila svoj zahtev za razvod:
– Shvatila sam da ako može ta hemija ponovo da mi se desi, znači da meni baš nije dobro… Verujem u večnu ljubav. Možda delujem kao sanjalica sa 37 godina, jesam, ali kada izgubim veru u ljubav, mislim da ću prestati da dišem – rekla je ona.

Izvor:Alo.rs
Foto:Twitter/alojz

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter