Izvor:
09.08.2017 u 13:01
0

ŽENA ZMAJ: Trudna Nataša Bekvlac ovom odlukom iznenadila sve!

Nataša Bekvalac će i dalje nastupati po klubovima dok za proleće sprema novi album.

Pevačica Nataša Bekvalac koja je u drugom mesecu trudnoće neće se zbog toga povući sa scene. Ona će raditi do porođaja. Uz konsultacije sa svojim ginekologom pevačica je odlučila da ne ide na trudničko bolovanje jer se oseća dobro, dok beba napreduje baš onako kako treba.

– Nataši je doktorka rekla samo da se naredne dve do tri nedelje malo više pazi, da miruje i da ne skače kako to ona inače čini na nastupima ali da se nakon toga ponaša najnormalnije. Kako se ona oseća dobro, a beba savršeno napreduje nema potrebe za nekim rigoroznim merama i mirovanjem. Zato je Nataša odlučila da radi do porođaja – kaže naš izvor blizak pevačici i otkriva da Bekvalčeva ima više planova nego ikada do sada.

– Nataša je presrećna zbog prinove i tu energiju planira da pretoči u novi album koji će izdati na proleće. Zato sada uveliko traži pesme kojima će obradovati svoju publiku. Ovo će biti nešto potpuno drugačije od onoga što je do sada radila. Nataša će najverovatnije raditi i doček nove godine 31. decembra ali i srpske 13. januara. Ni jedan nastup u narednom periodu neće otkazati osim ukoliko ne bude nekih, nedajbože, problema. Ona se odlično oseća, nema mučnine, niti bilo kakve tegobe zbog čega smatra da treba da radi bez obzira na trudnoću. Redovno vežba sa svojim bendom, ima sastanke oko novog albuma i brine o Hani – objašnjava naš izvor blizak Nataši.

Kako smo već pisali, pevačica će jedino pokušati da ostavi cigarete čije konzumiranje je u ovom trenutku smanjila. To je jedina stvar u kojoj trenutno pokušava da obuzda sebe kako bi trudnoću iznela što bolje.

– Jedine novine u njenom životu nakon saznanja da je u blagoslovenom stanju su to što je više počela da vodi računa o zdravoj ishrani, trudi se da pije što više ceđenih sokova i naravno da se odrekne cigareta. S obzirom na to da je sada na početku trudnoće ona je samo neke aktivnosti svela na minimum po savetu lekara, ali će im se već za mesec dana vratiti – kaže naš izvor.

Podsećanja radi, Nataša je na putovanju u Grčkoj saznala da čeka dete sa dečkom Lukom Lazukićem sa kojim je u vezi od aprila ove godine. Zbog srećne vesti par je prekinuo letovanje i vratio se u Beograd kako bi Nataša otišla na pregled kod svog ginekologa. Radosne vesti podelili su sa porodicom, a pevačica je otkrila da su ona i Luka presrećni.

– O srećnim stvarima nikada nisam ćutala, a trudnoća je jedna velika sreća. Ipak, kako je još rano, ne želim previše da govorim o tome, ali Luka i ja smo presrećni – rekla je pre nekoliko dana pevačica.

Izvor: Blic
Foto: printscreen/instagram/bekvalceva/Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter