Izvor:
09.08.2017 u 14:01
0

LJUBAV CVETA: Evo kojim gestom je Editu Aradinović njen izabranik ostavio bez daha!

Edita Aradinović, članica grupe Ministarke, svog izabranika ljubomorno čuva od očiju javnosti, ali ne krije da je već dugo ludo zaljubljena. Ona je otkrila koliko je njen dečko pažljiv i na koji način joj pokazuje koliko mu znači. Na pitanje ko ju je i kada poslednji put iznenadio tako da je doslovno ostala bez teksta, Edita je odgovorila da je to pošlo za rukom upravo njenom misterioznom dečku.

"Skoro sam se našalila sa njim da mi, kada dođem sa puta (pošto se nismo videli 7 dana) kupi ružu, i on mi je kupio ružu. Ja sam mu rekla: "Pa, nisi morao zato što sam ti ja rekla", a on kaže: "Pa, nisam zato". I onda mi svaki sledeći put kad dođem sa puta donese ružu" – ispričala je Edita.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter