Izvor:
09.08.2017 u 17:07
0

ŠOK: Ani Nikolić Tara nije prvo dete?

U pitanju je bio dečak

Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić prekjuče su odveli svoju bebu kući. Nasmejani i presrećni od sada će živeti život potpuno drugačije.

Pevačica se carskim rezom porodila u četvrtak, svojoj novorođenoj mezimici je nadenula ime Tara.

Ovi dani su za našu pevačicu neprocenjivi i najdragoceniji, ali javnost je zaboravila da Nikolićevoj ovo nije prvi susret s majčinstvom.

Naime, ne tako davne 2011. godine nakon velike tragedije u Japanu, Ana je postala staratelj malog Išimara Masahira Taikijua.

Pevačica se neko vreme starala o mališanu, sve dok njegovi roditelji nisu "stali na noge" i izašli iz krize. Tom prilikom ona je razjasnila da dečaka nije usvojila, već da se o nejmu brine na "određeno vreme".

Jedno je sigruno, Ana je imala pripremu pred najlepši životni poziv.

Izvor: Espreso
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter