Izvor:
09.08.2017 u 19:46
0

KRALJICA UVODI ZABRANE: Ove stvari su zabranjene za Kejt Midlton!

Kejt Midlton, kao i ostali članovi kraljevske porodice, mora da se pridržava određenih pravila koji su i deo tradicije britanske monarhije, a na njih posebno pazi kraljica Elizabeta. Pod ta pravila spadaju i namirnice koje vojvotkinja ne sme da konzumira.

Kad god Kejt Midltoni njen suprug princ Vilijam ručaju van kiiće, moraju da se pridržavaju strogog pravila da ne naručuju određene namirnice.

Prvenstveno se to odnosi na morske plodove kako bi izbjegli mogućnost trovanja hranom, a kada su u posjetu stranim zemljama ne smiju konzumirati ni slabo pečeno meso niti vodu iz pipe, također iz razloga da izbjegnu bilo kakvu opasnost narušavanja zdravlja.

Prema kraljičinoj odredbi, ove tri namirnice ne smeju da se jedu i piju ni drugi članovi njene porodice koji su najbliži preuzimanju trona. Uprkos kraljičinom insistiranju da se članovi njene najbliže porodice pridržavaju ovog prehrambenog pravila, poznato je da je princ Čars više nego jednom oglušio o to pravilo pa je u nekoliko prigoda uživao u školjkama.

Izvor: Zadovoljna
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter