Izvor:
10.08.2017 u 02:47
0

ČOLA OTKRIO: Evo zašto se nikada nije slikao sa ćerkama za naslovnicu!

Iako njegova karijera traje više od četiri decenije, popularni Čola se sa porodicom nikada nije našao ni na jednoj naslovnoj strani nekog magazina.

Najveća zvezda bivše Jugoslavije, a i dan danas miljenik žena i jedna od glavnih faca u muzičkim vodama, pevač Zdravko Čolić, privatan život decenijama unazad vešto čuva samo za sebe, a tako će i izgleda i ostati.

Zdravko Čolić je već 16 godina u srećnom braku sa suprugom Aleksandrom, sa kojom ima dve ćerke, Unu i Laru. Karijeru je izgradio isključivo na muzici, pa nikada nije ni dozvolio da njegova porodica završi na naslovnoj strani nekog magazina. Tako je i danas.

– Šta to znači sad slikati se na naslovnoj strani zagrljeni sa decom? To je stvar ukusa, lepo je to, naravno, ni jednog momenta nisam mislio da je to zabranjeno… Ništa nemam protiv da sad mi odemo u Tivat na aerodrom, slikaju te svi sa decom, ideš, putuješ… To je nešto što je životno, ali sad da se mi ovde namestimo za naslovnu stranu – nisam baš za to… Sve u životu dođe spontano – rekao je Čola.

Čola je nedavno nastupio u Crnoj Gori, gde je u prvim redovima bila njegova starija ćerka Una sa društvom.

– Starija izlazi, mlađa, naravno, još uvek ne. Neka vide i one kako se tata bori u životu, da ništa nije lako; ni estrada, ni pozorište, ni film… Da bi umetnost dobila svoju publiku, ona ima razne personifikacije – rekao je Zdravko, koji je protiv toga da njegove ćerke završe na estradi.

– Imaju afiniteta, deca su muzikalna, ali mislim da ne bi trebalo da se bave istim poslom – zaključio je Zdravko Čolić, koji privodi kraju svoj novi album.

Telegraf
Foto: Facebook/ZdravkoColic.fanklub/Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter