Izvor:
10.08.2017 u 14:23
0

OD MOMKA NI TRAGA NI GLASA: Seksi Milica Pavlovic samuje na moru!

Seksi senjorita već dugo nema dečka, a muškarci se ne usuđuju da joj priđu

Milica Pavlović žari i pali Crnom Gorom! Seksi senjorita, koja je nedavno izbacila novu pesmu, nastupa na Primorju i može se reći da je profesionalno ostvarila svoj cilj. U ljubavi, međutim, stvari stoje drugačije.

Milica već duže vreme nema dečka, a kockice u ljubavi nikako da joj se slože. Pevačica i ne krije svoju samoću.

Milica je izašla na bazen i smestila se na ležaljku, a sve vreme dok je bila tamo niko od đetića, koji su je, doduše, sve vreme pratili pogledom, nije se usudio da joj priđe. Milica je tako sama namazala telo uljem, a ta scena izazvala je komentare među grupom muškaraca koji su sedeli naspram nje.

Naime, Milica je na hotelskom bazenu provela dobrih dva sata, a nijedan od njih nije se odvažio da joj priđe. Zbog toga je seksi senjorita morala sama da se zabavlja. Uzela je lubenicu kako bi se osvežila, a onda se okrenula – kome drugom nego telefonu.

Kuckala je Mica poruke, gledala društvene mreže i pritom se vrtela čas na jednu, čas na drugu stranu, da joj neki deo tela ne ostane neosunčan.

Na kraju se posle dvosatnog samovanja vratila u sobu, a đetići su je samo ispratili čežnjivim pogledom.

Izvor: Alo
Foto: Arrhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter