Izvor:
10.08.2017 u 15:38
0

POZNATA DIZAJNERKA NA METI PODSMEHA: Napravili njenu karikaturu i nazvali je anoreksičnom!

Uvređena zbog načina reklamiranja restorana, u okviru kojeg se izvrgava ruglu, slavna kreatorka Viktorija Bekam najavila je tužbu.

Britanski restoran Sidhu golden fish and Chips in Battle Hill našao se na meti osude, nakon što se na internetu pojavila fotografija njihove kontroverzne reklame.

Sporni vid reklamiranja je direktno ismejao Viktoriju Bekam, koja je poslužila kao primer anoreksije.

"Naša nova Viktorija Bekam ima samo dva milimetara tanku koricu", glasi poruka u kojoj se testo pice upoređuje sa telom poznate dizajnerke.

Na reklami koja se nalazi na vozilu za dostavu hrane nalazi se karikatura bivše Spajsice, odnosno skeleta uz lentu na kojoj piše "anoreksična modna ikona"

Odmah nakon što se fotografija pojavila u medijima, obratio se mendžer Soni Sidu koji je rekao da mu nije bila namera nikoga da uvredi u reklami koja, kako kaže, postoji već tri godine.

"Mi znamo koliko je ozbiljan poremećaj u ishrani i nikada se ne bismo smejali ljudima koji boluju od te bolesti", izjavio je Soni.

Ubrzo se javila i osoba iz pi-ar tima Bekamovovih, najavivši da će zbog ove kontroverzne reklame biti prinuđeni da deluju pravno.

Izvor: B92
Foto: printsreen/twitter/NathanLeeTV/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter