Izvor:
11.08.2017 u 17:02
0

HAOS NA KONCERTU BRITNI SPIRS: Pevačicu napao nepoznati muškarac nakon što se popeo na binu! (VIDEO)

Britni Spirs pre dva dana održala je spektakularan nastup u Las Vegasu, međutim tokom nastupa došlo je do neprijatnosti.

Uzavrelu atmosferu dok je pevala svoj prvi hit u karijeri "Crazy", prekinuo je čovek koji je skočio na binu i hteo da spoadne na pop pevačicu. Prestravljena Britni, pitala je obezbeđenje šta se dešava i da li čovek kod sebe ima pištolj?

Pevačicu je brzo obezbeđenje odvelo sa bine, a potom je pokušalo da savlada čoveka koji je kasnije sproveden policiji. Ispostavilo se da je reč o Džesu Vebu (37), a policija nije otkrila njegove namere.

Video pogledajte OVDE

Izvor/Kurir.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter