Izvor:
11.08.2017 u 18:46
0

KRSTILA JE MARINA TUCAKOVIĆ: Evo zašto je Sandru bilo sramota svog nadimka!

Pevačica Sandra Prodanović poznatija kao Sandra Afrika godinama je na estradnom nebu, a sve ovo vreme, mnogi se pitaju zbog čega je ponela baš taj prepoznatljiv nadimak.

Međutim, kako ona kaže, prvo se pojavila kao Sandra, ali je brzo dobila nadimak zbog kog ju je u prvo vreme bilo sramota.

"Ja se zezam, kažem "Marina Tucaković me krstila", ali tako je ispalo na kraju. Ona je napisala pesmu, ona je odlučila da se zove "Afrika". Ja sam se na estradi pojavila kao Sandra samo sa pesmom Afrka i onda je bilo ono "Je l' može od Sandre "Afrika"" i tako me publika nazvala Sandra Afrika, i tako je ostalo", kaže ona.

Sandra je otkrila i da je na početku bio blam da izgovori svoj nadimak.

"Na početku mi je bilo čudno, i sramota me bilo, zaista. Na primer kada treba da nazovem šminkera, stilistu ili nekog i sad, pošto je bio početak, treba da objasnim ko je na telefonu, ja kažem "Ovde Sandra" i sad mene sramota da kažem Afrika, pa ne znam kako da objasnim. I pitaju se koja Sandra, a onda ja objašnjavam "pa mala, crna, znaš"… "Ma reci Afrika" i ja kao "Pa dobro, Sandra Afrika ovde", rekla je pevačica kroz smeh i dodala:

"Sad samo kažem Afrika i to je to!"

Kurir.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter