Izvor:
12.08.2017 u 14:28
0

IZAZVALA SNAŽNE EMOCIJE JAVNOSTI: Potresna ispovest pevačice!

Povodom velikog povratka na scenu, slavna pevačica sa javnošću je poželela da podeli dramatičnu ispovest o borbi sa ozbiljnim zdravstvenim problemom sa kojim se suočila, a upravo tokom ove za nju najveće životne bitke nastale su neke od najlepših pesama u njenoj karijeri koje krase njen novi album.

Slavna pevačica Kesha ponosno je javnosti predstavila svoj novi album pod nazivom "Rainbow", iza kog stoji dramatična, dirljiva i potresna priča koju je pevačica, sada kada je probleme ostavila iza sebe, poželela da podeli sa javnošću.

"Bila sam na veoma mračnom mestu. Bila sam sama i uplašena na klinici za rehabilitaciju zbog poremećaja ishrane koji se potpuno otrgao kontroli. Nisam bila u mogućnosti da koristim bilo koji od elektronskih uređaja, dakle – bez telefona, bez kompjutera, razmenjivanja poruka i društvenih mreža".

Čvrsto sam se držala ideje o stvaranju albuma, jer je ona u tom trenutku bila sve što imam. Neprestano sam ponavljala sebi da ću objaviti taj album. Znam da mi je on spasao život. Želela sam da ga nazovem "Rainbow", jer nakon svake oluje dolazi duga, a ja sam prošla kroz mnoge stvari koje se mogu nazvati "olujom" u mom životu. Ovo je bio moj način da objasnim sebi da ću prebroditi sve. Nekada sam bila veoma zla prema sebi. "Duga" w moje pismo o hrabrosti i obećanje da ću započeti novo poglavlje u svom životu, u kom ću biti mnogo bolja prema sebi – iskreno je otkrila Keša.

Izvor: Glossy
Foto: printscreen/instagram/iiswhoiis

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter