Izvor:
12.08.2017 u 15:30
0

GOGA SEKULIĆ REŠILA PO SVAKU CENU: Kada budem rodila sina, oženiće se Aninom ćerkom!

Stvarno ih mnogo volim i drago mi je što su ostvarili san i dobili prelepu ćerkicu, koja je unela neizmernu radost u njihov život

Pevačica Goga Sekulić rešila je da se po svaku cenu orodi s koleginicom Anom Nikolić i njenim mužom Rastom!

Folkerka je bila sprečena da prisustvuje proslavi povodom rođenja njihove ćerkice Tare, ali ih je među prvima pozvala i čestitala im. Kako saznaje izvor, čim joj je Ana poslala bebinu fotografiju, Goga je prokomentarisala: „Ona će mi biti snaja!“ Budući da se Sekulićka trudi da zatrudni s mužem Urošem Domanovićem i rodi mu sina, možda jednog dana zaista postane Anina i Rastina prija.

– Jednog dana kad budem rodila sina, ako bog da, volela bih da se on oženi malom Tarom i tako bih postala Anina i Rastina prija. Malo šale nije naodmet – kaže Goga s osmehom.

– Stvarno ih mnogo volim i drago mi je što su ostvarili san i dobili prelepu ćerkicu, koja je unela neizmernu radost u njihov život – rekla je za Kurir pevačica, koja s Rastom i poslovno sarađuje – on joj je napisao pesmu.

Goga i Uroš odlično funkcionišu u braku i nadaju se da će što pre dobiti dete, na kom rade već pola godine.

Kurir.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter