Izvor:
12.08.2017 u 15:45
0

JAVNO PORUČILA: ZNAS DA TE OPASNO ŽELIM! Kome je upućena ova poruka Anastasije Ražnatović?

Privatni život ćerke Svetlane Ražnatović i te kako intrigira medije, a njena najnovija objava na Instagramu svakako će privući mnogo pažnje.

Lepa Anastasija nije, otkad se rastala s Kostadinom Terzićem, javno govorila o svom ljubavnom životu, a domaći mediji su prošle godine javili da je u vezi s Milošem Teodosićem.

Mlada lepotica ostala je nema na ove navode, čak i nakon što je objavljeno da su se ona i košarkaš rastali i da je on zavoleo Jelisavetu Orašanin, kojom se kasnije i oženio.

Međutim, ona je juče na svom profilu na Instagramu postavila jedan suptilan znak da u njenom životu ipak postoji neko vredan njene pažnje.

Anastasija je, naime, objavila svoju fotografiju u opisu na engleskom jeziku istakla: "Znaš da te opasno želim."

Izvor: Kurir
Foto: printscreen/instagram/raznatovicanastasija/Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter