Izvor:
13.08.2017 u 00:40
0

KATARINA GRUJIĆ: Plašim se, zaklaće me Albanci!

Pevačica strahuje za život otkako joj na Instagramu stižu brojne poruke u kojima je Albanci nazivaju četnikušom jer je poručila da je Kosovo deo Srbije

Katarina Grujić već danima dobija zastrašujuće poruke preko Instagrama u kojima joj je zaprećeno ubistvom jer je javno poručila da je Kosovo Srbija.

Nakon što je na društvenim mrežama šerovala post izvesnog Dragana, da se ženama u PMS daju puške kako bi vratile južnu srpsku pokrajinu, pevačici Albanci poručuju da će je ubiti. Zbog svega toga pevačica strahuje za svoj život.

– Jeba*o ti Kosovo mrtvu mater na grobu! Mamu ti je*em, kurvo jedna plastična – obratio se Kaći jedan neznanac u poruci, nakon čega je stigla poruka od druge osobe.

– Kur*etino jedna raspala, nema s kim se nisi gu*ila, jadnice, da dođeš do malo slave koje imaš i ti našla da prozivaš muslimane. Pu, četnikušo, nije te stid.

Pozvali smo Kaću, koja je bila uplašena, pa je čak i zaplakala jer ne može da shvati toliku mržnju ljudi.

– Hvala vam na podršci! Ne mogu da verujem u kakvoj državi živim. Dobijam poruke od raznih bolesnika. Priznajem da sam se uplašila jer mi prete da će me ubiti i zaklati samo zato što branim Kosovo. Nije mi nimalo prijatno. Neću da ćutim jer neću da dozvolim da me neko psihički maltretira. Uvek iskreno iznosim svoje mišljenje, iako se neko ne slaže s tim. Krivo mi je samo što niko ne reaguje na ovako strašne stvari – rekla je Kaća za Kurir.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter