Izvor:
13.08.2017 u 12:47
0

UDALA SE EKSCENTRIČNA PEVAČICA: Svetski mediji tvrde da je ona sad Majli Sajrus-Hensvort!

Pevačica i njen dragi Lijam Hensvort obnovili su vezu, što je pozitivno uticalo na pevačicu, te je od divlje devojke ponovo postala nevina devojka, što je i pokazala u novom spotu "Malibu".

Lijamu i Majli je u vezi bolje nego nego ikada, a "TMZ" je uhvatio pevačicu dok je šetala sa svojim dragim. Ovaj romantični trenutak, bacio je u senku prsten na Majlinoj ruci, te svi misle da je pevačica već odavno udata za glumca.

zvor blizak paru tvrdi da njih dvoje, ipak, nisu stali pred oltar.

Lijam nosi taj prsten više kao obećanje koje je dao Majli, ali nisu zvanično venčani. Jedina stvar koja im fali je to parče papira. Trenutno nisu fokusirani na planiranje venčanja, već na to kako da ojačaju vezu i ljubav – kaže izvor "TMZ".

Informer.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter