Izvor:
13.08.2017 u 15:10
0

MIA BORISAVLJEVIĆ OTKRILA: Ne mogu da zamislim da me Bojan prevari!

Mia Borisavljević dugo je na sceni, a sada je dospela u žižu javnosti zahvaljujući trudnoći. Atraktivna pevačica priznaje da je srećna sa svojim izabranikom i kolegom Bojanom Grujićem, ali ipak je bila oprezna kada su detalji o trudnoći u pitanju, što je i razumljivo, pošto je tek ušla u drugi mesec.

– Komentarisaću kada budem imala dovoljno materijala za to. Sada je još veoma rano. Obećavam da ću dati dobar intervju kada budem želela o tome da pričam. To su jako lepe i lične stvari, ne treba se u medijima igrati sa tim – rekla nam je Mia, koja blista kao i svaka trudnica.

Kakav je Bojan kao muškarac?

– Ima mane kao i svi mi. Drago mi je što smo prvo bili prijatelji i upoznali se bez foliranja. On je predivan i pretalentovan i moja je podrška. Biće mnogo njegovih pesama na mom albumu i ponosna sam na njega.

Jesi li ljubomorna? Da li bi oprostila Bokiju da te prevari?

– Nisam ljubomorna, a što se prevare tiče , ne mogu to ni da zamislim.

Ali kada bi se desilo, da li bi raskinula sa njim ili bi mu oprostila?

– Imala sam razne faze u životu – burne veze gde je bilo prevara, pa sam to tada opraštala. Ali više nisam u toj fazi, nemam to razmišljanje, nemam te godine. Dosta toga se promenilo kod mene. Sada ne mogu da zamislim da mi se to desi. Biram malo zrelije muškarce. Bojan nije balavac.

Pa kako onda reaguješ kada Boki merka žene?

– Pa ja to nešto ne primećujem. Možda i merka, nego stavi naočare pa ne mogu da vidim.

Da li Bojanu smeta način na koji se oblačiš?

– Ne mogu da kažem da mu smeta. On mi sugeriše: „Alo, ženo, zakopčaj se”. Kad posle toga razmislim, shvatim da ima pravo. Mehanički se oblačim jer sam godinama na sceni i onda nemam osećaj pa se malo zanesem.

Gde ćeš na letovanje?

– Otići ću na atraktivnu destinaciju sa dobrom uslugom i atraktivnim hotelima, a to je Turska. Već sam bila u Šri Lanki i na Maldivima. Posle toga je sve smešno, sad mogu i u banju.

Nekada si merkala muškarce, a sad si u vezi i ideš sa dečkom, pa hoće li biti merkanja?

– Sa Bokijem idem. Smem i sad da merkam. Svi smeju da merkaju. Niko to ne može nikome da zabrani.

Trenutno ste jedan od najlepših parova, a ko je tebi najlepši par na estradi?

– Na primer, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić.

Zbog koga ti je žao što je predugo sam, npr. Milica Pavlović ili Ceca Ražnatović?

– Ja sam za medije dugo bila sama, a nisam bila sama. Tako da nećemo jadikovati nad tuđim sudbinama za koje i ne znamo kakve su.

Alo.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter