Izvor:
13.08.2017 u 15:51
0

NIKOLIJA PRIZNALA: Evo zašto se nikad neće udati za Relju!

Relja Popović i Nikolija počeli su da se zabavljaju odmah nakon što je pesma "Alkohola litar" postala jako slušana, iako su u očima javnosti delovali kao još jedan vešto isfingirani par, čija je ljubav deo marketinga. Međutim, vreme je pokazalo drugačije.

Životni brodolomi koje su doživeli kada je 2015. godine Nikolija izgubila bebu, a Relja majku, dve godine kasnije, samo su ojačali i učvrstili njihovu ljubav, jer su jedno drugome u tim situacijama bili najveći oslonac.

– Mi smo u svakoj situaciji tu jedno za drugo, i to je jednostavno tako. Uvek gledamo da idemo dalje i da se ne vraćamo na stvari koje ne možemo da promenimo – kaže Nikolija.

Početkom jeseni, prošle godine Nikolija je na svet donela devojčicu kojoj su dali ime Rea. Nije se znalo ko je bio srećniji zbog prinove, da li mladi par ili baka, pevačica Vesna Zmijanac, koja se potpuno posvetila svojoj unuci.

-Mislim da smo kul roditelji, nismo strogi jer je Rea još uvek mala i nema poente da sada glumimo strogoću, ali polako postavljamo granice do kojih sme da ide. S druge strane, te granice kod baka Vesne ne postoje. Kod nje, nažalost, sve može – kroz osmeh otkriva Jovanovićeva, koja se ubrzo posle porođaja vratila na muzičku scenu.

Iako žive zajedno, Nikolija i Relja se još uvek nisu venčali.

– Taj papir nam ništa ne znači i nije prioritet, ali ni preduslov za dobar odnos dvoje ljudi.

Informer.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter