Izvor:
14.08.2017 u 14:35
0

BACA SE NA STROGU DIJETU: Ana Nikolić planira da se vrati u top formu!

Nekada najzgodnija pevačica povela je računa o ishrani, a čim se oporavi od carskog reza, krenuće na treninge kod majke Miljane.

Ana Nikolić je presrećna što su ona i njen suprug Stefan Đurić Rasta postali roditelji, međutim, lepa pevačica je, videvši kazaljku na vagi, ogledalo, a ponajviše nalaze lekara o povišenom šećeru i pritisku, deset dana posle porođaja shvatila da je vrag odneo šalu, te se već bacila na dijetu. Ona ima čak 125 kilograma, ne samo što je zgrožena svojim izgledom, nego je i uplašena za zdravlje, tako da je čvrsto rešila da debljini stane na put.

Ana je uvek vodila računa o izgledu, ali se poslednjih nekoliko godina opustila, pogotovo otkad je počela vezu s Rastom, kome je ona uvek najlepša, bez obzira na kilograme.

Kada je zatrudnela, pustila je na volji svom hedonizmu i rešila da jede bukvalno šta hoće i kad joj padne na pamet, da jednom u životu sebi da oduška do kraja – priča naš sagovornik blizak majci male Tare i dodaje da se Ana ubrzo pokajala zbog ove nepromišljene odluke:

– Apetit joj jeste divljao pod uticajem hormona, ali shvatila je definitivno da je preterala kada su je lekari upozorili na visok nivo šećera u krvi i pritisak.

Da bi sve ipak išlo brže, Nikolićevoj će pomoći majka Miljana, koja je u top-formi i koja rukovodi fitnes-centrom koji joj je otvorila ćerka.

Njen plan je da Ana počne da vežba od jeseni i da do Nove godine već liči na onu staru, a da na proleće bude bomba kao što je uvek i bila – zaključuje sagovornik.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter