Izvor:
16.08.2017 u 00:56
0

PEH: Milica Pavlović doživela neprijatnost na nastupu!

Milica Pavlović doživela je peh na nastupu Cece Ražnatović u Crnoj Gori.

Mlada pevačica nastupila je kao "predgrupa" folk divi u diskoteci "Top hil", međutim, čim je kročila na binu, počela je da joj puca haljina po šavovima.

Vrlo brzo pošto se popela na binu videlo se da Milica ima problem sa haljinom. Uzalud je pokušavala da popravi situaciju, ali nije uspevala. Pukao joj je rajsferšlus na leđima, haljina je počela da joj se zbog toga podiže. Pred kraj njenog bloka svi posetioci su mogli bez problema da joj vide gaćice. Iako ona uvek đuska i ima živ nastup, u "Top hilu" se nije mnogo kretala, da se toaleta ne bi potpuno raspala priča izvor Informera koji se zatekao na licu mesta i dodaje da je Milica zbog svega što joj se dešava bila jako nervozna na sceni, iako je pokušavala to da prikrije

Milica je bila profi na sceni, ali se videlo da joj nije sve potaman jer, realno, niko nije mogao da joj pomogne sem da se šnajderka sa iglom i koncem popenje na binu. Ipak, uspela je nekako da završi nastup i najavi Cecu, koju je publika pozdravila ovacijama.

Izvor: Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter