Izvor:
16.08.2017 u 02:42
0

OVO SIGURNO NIJE ŽELEO: Pevač se raspitivao na društvenim mrežama o anonimnoj devojci, a ono što je ona uradila je potpuno neočekivano!

Njegove mnogobrojne obožavateljke bi bile presrećne da dožive ovako nešto, međutim atraktivna plavuša iz Džordžije nije bila oduševljena njegovim potezom, koji je veoma brzo postao viralan na društvenim mrežama.

Džastin Biber, jedan od najpopularnijih pevača na svetu, iznenadio je mnoge porukama koje je na Instagramu poslao zaposlenima u jednoj teretani, raspitivajući se za devojku koja radi u njoj.

Naime, on je želeo da mu kažu ko je lepa plavuša sa jedne od njihovih objava, a reč je o izvesnoj Džesiki iz američke države Džordžije, koja mu je i te kako zapala za oko.

Ona nije mogla da veruje da se tako nešto desilo, pa je na Tviter brže-bolje postavila njegove poruke, ali je odmah pojasnila da nije zainteresovana, a Džastinu, verujemo, neće biti svejedno zbog toga.

Izvor: Blic
Foto: printscreen/twitter/jessicagober

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter