Izvor:
16.08.2017 u 19:07
0

KRIS BRAUN OTKRIO DETALJE TUČE: Rijana je „pljuvala krv“ nakon našeg okršaja!

Kris Braun, progovorio javno o napadu na njegovu tadašnju devojku Rijanu.

Braun je 2009. godine okrivljen da je fizički napao svetski poznatu pevačicu Rijanu, noć pred dodelu Gremi nagrada.

Slike na kojima je pevačica imala stravične povrede lica, kružile su svetom preko društvenih mreža, i izazvale zgrožavanje. Tada je i Krisova karijera dovedena u pitanje.

Poznati pevač je odlučio da u svom dokumentaricu koji nosi naziv " Dobrodošli u moj život" otkrije šta se zapravo desilo, i čime je pevačica "zaslužila" takav tretman.

Na zabavi, koja je održana pre dodele Gremi nagrada, prisustvovala je žena sa kojom je Kris imao intimne odnose, a koja je prema njegovim rečima uznemirila Rijanu. Na putu prema kući, imali su ogromnu raspravu, u kojoj se Kris trudio da objasni pevačici da nije znao da će biti na žurci.

Oni su se žestoko raspravljali u malom "lamborginiju", u jednom trenutku rasprava je postala nasilna.

"Koliko se sećam, držala je telefon u ruci kojim me je gađala i rekla da me mrzi, pokušala je da me udari nekoliko puta, ali onda sam ja nju udario pesnicom. U tom trenutku počela je da pljuje krv po meni. Kada sam to video bio sam u šoku, bio sam u fazonu "J*bote, zašto sam je tako udario", ispričao je Braun.

Nakon nemilosrdnog događaja, Kris Braun je osuđen na pet godina zatvora, godinu dana savetovanja o nasilju u porodici i šest meseci službe zajednici za napad.

Ranije, u dokumentarnom snimku, Kris je više puta izjavljivao da još uvek voli Rijanu, ali da je tuča bila neizbežna.

izvor/alo.rs

foto/tviter/youtubescreenshoot

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter