Izvor:
16.08.2017 u 23:13
0

U POSETI PRIJATELJIMA: Još jedna holivudska zvezda gost Beogradu!

Oskarovac pre četiri godine snimao film u našem glavnom gradu, a sad došao samo da vidi prijatelje

Jedna od najvećih holivudskih zvezda Kevin Kostner boravio je u ponedeljak u Beogradu.

Dobitnik Oskara za film „Ples sa vukovima“ stigao je u naš glavni grad 14. avgusta, oko četiri sata posle podne.

– Sa aerodroma sam ga dovezao do hotela, odmah sam ga prepoznao iako je imao crne naočare za sunce, ali pravio sam se da ne znam ko je. Pričali smo o vremenu, o gužvi na auto-putu. Rekao mi je da jedva čeka da vidi prijatelja i popije espreso – kaže taksista.

Kako dalje saznajemo, holivudska glumačka legenda je već u utorak rano ujutru napustila beogradski hotel. Kevin Kostner je već bio gost Beograda, i to u aprilu 2013. godine. Tada je na novobeogradskim lokacijama snimao film „Three Days to Kill“.

"Ovde su svi tako ljubazni i divni, tako da se i ja osećam veoma prijatno u Beogradu"– rekao je tada Kostner, pa nije ni čudo što je opet svratio na kaficu!

Izvor: Kurir
Foto: printscreen/instagram/kevincostnermodernwest

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter