Izvor:
17.08.2017 u 19:58
0

UŽIVAJU U LJUBAVI: Verica Rakočević sa suprugom Veljkom letuje u grčkom kampu Platanici. NIJE VAŽNO DA BUDE SKUPO BITNO JE DA SE VOLIMO!

Srpska kreatorka ne pati od toga da se odmara na skupim mestima, pa je sa mužem Veljkom Kuzmančevićem, sedam dana provela u kampu Platanici, a zakup ih je koštao manje od minimalne plate u Srbiji…. Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević i ove godine rešili su da letuju u Grčkoj, ali ovog leta su prošli toliko jeftino da niko ne bi rekao da su oni pripadnici srpskog džet-seta. Vericu i Veljka je kamp Platanici kraj Sartija na Sitoniji, gde su bili stacionirani, koštao svega 140 evra!

"Kamp je savršen, perfektno čist, jako pristojna cena. To je bila smešna cena. Kampovi se kreću od 20 do 50 evra po danu, nas je koštalo 140 evra za sedam dana. Mi ne letujemo skupo. Nama je dovoljno što se nas dvoje volimo, što uživamo jedno u drugom i što uživamo u odmoru.Skupe stvari nas ne interesuju. To smo proživeli. Prošle godine smo kampovali i ove, ali mislim da je bilo dosta. Sad malo idemo na skuplja mesta.Kad muž dobije honorar od filma na kojem radi, onda idemo na Maldive, obećao mi je. Verovatno negde u januaru. Red je da plaća malo duže destinacije. Hvala bogu, u mogućnosti je, pa ćemo ići i malo dalje – pohvalila se kreatorka."

Izvor: Hellomagazin.rs

Foto: Instagram

.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter