Izvor:
17.08.2017 u 20:00
0

Aca Lukas otkrio zašto je završio u bolnici: ZABOLELO ME NEŠTO U PREDELU K…

Pevač Aca Lukas važi za jednog od najvećih muzičkih profesionalaca i nije fraza kad za nega kažu da bi pre umro, nego otkazao nastup. Ipak, juče se desilo da mu upravo zdravstveno stanje ne dozvoli da otputuje i održi koncert u Srebreniku. Pošto su odmah krenule medijske spekulacije "da je stvar ozbiljna", Lukas je na sebi svojstven način otkrio šta mu se stvarno desilo, od čega mu je pozlilo i kako mu je sada.

– Pošto je gotovo sve novinare u Srbiji zanimalo da li sam se napio od muke, predozirao od tuge, da li me je dotuklo Sonjino pismo, poruka Ane Sević ili me je možda Jarić zvao, moram ekskluzivno da otkrijem da stva zaista juče jeste bila ozbiljna – ozbiljno me je zaboleo k…c za sve što će novo da napišu o meni ili izmisle kao razlog otkazivanja koncerta. A taj bol baš u tom delu tela zna da bude čudo – kaže Aca i dodaje da mu je zaista žao što se nije pojavio na nastupu:

– Dvadeset dana zaredom sam radio i juče mi nije čak ni infuzija pomogla da sednem u auto i odem na nastup. Razmišljao sam da krenem i takav, ali bukvalno nisam mogao.

telegraf.rs
Foto: Facebook/acalukas

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter