Izvor:
17.08.2017 u 21:19
0

NOVI ESTRADNI RAT NA POMOLU: Lazići prete tužbom Saši Vidiću, a evo i zbog čega! (foto)

Saša Vidić poznat je britkom jeziku, te neretko "potkači" neku poznatu ličnost sa estrade.

Ovoga puta "žrtveno jagnje" bio je Drako Lazić. Naime, pevač se uvredio jer ga je stilista nekoliko puta kritikovao na račun stajlinga, a evo šta Saša ima da kaže na to:

– To što je dotični ljut je njegov lični osećaj. Sraman je i za komentarisanje bilo koje vrste! Ne možemo ceo život stavljati ljude u isti koš. Neko ima i dalje balegu na đonu, a neko kamenčić sa asfalta. Ako smo završili sa ovim pitanjima iz stočarstva, možemo li dalje?! Evo ovde kod mene na staroj Bežaniji ima Steva svinjar, ako ima nekakvih problema, proslediću broj, zaista se ne razumem u tu granu privrede – rekao je Vidić, a onda prozvao i Anu Sević, za koju je ranije rekao da visinom štikle nikada neće podići moral:

– Što se tiče Seve ili Sevićke nastalo je u vreme kad su istu povezivali sa Lukasom, pa mi se učinilo simpatično da tako prokomentarišem. U čemu je problem? Ako se ljudi ne nađu u mojim komentarima, zašto odmah reaguju? Ili se ipak nađu? Mogli bismo ovako Šekspirovski mesecima. Biti ili ne biti moralan! – rekao je Saša Vidić.

Alo/Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter