Izvor:
17.08.2017 u 21:55
0

SRPSKI GLUMAC U ŠOKU: Član glumačke ekipe poginuo na setu! (VIDEO)

Kaskaderka filma "Dedpul 2", poginula je kada je za potrebe snimanja izvodila vratolomije na motociklu.

Nasrećna žena, izgubila je kontrolu nad motornim vozilom i pala. Hitno je prevezena u bolnicu, ali je, nažalost, podlegla povredama.

Glavnom glumcu Rajanu Rejnoldsu veoma je teško pala tragedija sa snimanja, te se opropstio od kaskaderke Es Džej Haris (40).

– Danas smo izgubili člana ekipe na snimanju Deadpoola. Slomljeni smo, šokirani i neutešni, ali nam je jasno da se ništa ne može meriti sa tugom i neizrecivim bolom koji osećaju njena porodica i prijatelji – napisao je Rejnolds.

Ekipa filma, među kojima je i naš glumac Stefan Kapičić izrazila je žaljenje i uputili su saučešće porodici i prijateljima nastradale žene.

Alo
Foto: Instagram/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter