Izvor:
19.08.2017 u 18:33
0

KRAJ PORODIČNE DRAME: Tanji Savić otac vratio otetu kuću! (foto)

Savićeva ubedila oca da joj dozvoli da proda nekretninu koju je ona kupila i prevela na njega, pa će moći da se skući

Tanja Savić konačno je rešila sve nesuglasice sa ocem Stanišom, koji joj je nedavno vratio nedovršenu kuću u Beogradu, kako bi je prodala i kupila stan.

Pevačica je javno pričala o sukobu s porodicom, koja ju je, po njenim rečima, pre nekoliko godina veoma razočarala jer su joj oteli nekretninu. Kako smo saznali, Savićka je pre nekoliko nedelja ponovo popričala sa ocem i on je konačno promenio svoju odluku.

– Tanja je bila mnogo ljuta kad je pre nekoliko godina imala nameru da proda kuću u Beogradu, koju je kupila u izgradnji i prevela na očevo ime. Tada su joj roditelji poručili da zaboravi na to, bili su ubeđeni da će ona i njen muž Dušan to proćerdati. Tanja je tada otišla u Australiju i nije im se javljala godinu dana. Međutim,sada su uspeli da se dogovore.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter