Izvor:
21.08.2017 u 16:22
0

ČIKAŠKE ČAROLIJE: Ana Ivanović uživa u ulozi supruge! (foto)

Bivša teniserka uči da kuva, usavršava da sprema grilovanu piletinu i jela od slatkog krompira, kao i knedle od tikvica.

Ana Ivanović je možda okončala profesionalnu tenisku karijeru, ali je, po njenim rečima, tek počela da živi punim plućima. Ana tek sad živi onako kako želi, ne osvrće se na vreme, planove, rasporede, već radi ono što poželi u datom trenutku.

Najsrećnija je što više ne živi na točkovima, već sad ima svoj prvi stan. Iako je proputovala ceo svet, za Anu je Čikago posebno mesto. To je mesto gde je sa suprugom kupila svoj prvi stan i gde uživa živeći normalno.

– Budim se bez budilnika ili nekog unapred predviđenog rasporeda. Uživam da odem u svoj omiljeni kafić u kraju na jutarnju kafu sa suprugom. Volim što se svakog jutra budim u istom krevetu i što više ne živim u koferu. Ovde se osećam, što bi rekli, kao kod kuće – ispričala je Ana za „Čikagomod“.

Bivša teniserka uči da kuva, usavršava da sprema grilovanu piletinu i jela od slatkog krompira, kao i knedle od tikvica.
Ana uživa i u šetnjama gradom, obilasku prodavnica i trenutno se ozbiljno posvetila opremanju stana. Obožava i prekrivače u boji slonovače i posteljinu koju je sama izabrala.

– Otkako sam udata, mnogo više cenim sve što je moja mama uradila za mene. Ja sam bila mlada devojka i radila sam šta sam volela i šta sam želela. Njoj je, s druge strane, pošto je bila odvojena od muža i sina jer je stalno pratila mene, bilo mnogo teško, ali to nikad nije pokazala. Sada tek u potpunosti shvatam šta je sve moja porodica žrtvovala zbog mene – priča Ana, koja je sa zadovoljstvom pomagala svojoj porodici na razne načine. Između ostalog, kupila je roditeljima prelep stan u Srbiji, a finansijski je podržala i obrazovanje brata Miloša u Engleskoj. Miloš je sada preduzetnik kao i Anin otac i oni žive u Beogradu, gde su im koreni i prijatelji.

– Bastijan i ja smo veoma organizovani, čisti i pedantni. Oboje volimo da imamo modernu dekoraciju u stanu, u jednostavnim bojama.

Ivanovićeva uživa i u vožnjama biciklom obalom čikaškog jezera, u odlasku na časove joge kad god poželi u toku dana i u odlascima na ručak s prijateljima bez obaveze da gleda na sat i opterećuje se vremenom koje može sa njima da provede.

Poput svih mladenaca, Ana i Bastijan uživaju i u večernjim izlascima i malo-pomalo precrtavaju spisak najboljih restorana koje treba da obiđu.

Što se tiče daljih planova, Ana kaže da ima dosta biznis planova koje planira da razradi, a želi i da se dodatno posveti humanitarnom radu u Unicefu i programu protiv nasilja u Srbiji.

Alo
Foto: instagram/anaivanovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter