Izvor:
21.08.2017 u 18:39
0

U poslednjem trenutku otkazala putovanje: ANA KOKIĆ U STRAHU OD …

Ana Kokić u poslednjem trenutku odustala je od odlaska na festival Siget koji se prošle nedelje održao u Mađarskoj, iako je ćerkama obećala da će ih voditi na koncert Pink koju svi obožavaju!
Pop pevačica uplašila se od mogućeg terorističkog napada pa nije želela da reskira svoj život, a pre svega da svoje mezimice Ninu i Teu dovodi u opasnost!

– Ana je sve organizovala, i put i karte za koncert, ali je poslednjem trenutku shvatila da je bolje da ne idu! Već je preživela dramu tokom odmora u Crnoj Gori kada su požari zahvatili primorje i dosta joj je stresova! Žao joj je što nije lično gledala i slušala Pink, koju je imitirala u šou-programu Tvoje lice zvuči poznato i pobedila – kaže izvor blizak Ani.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter