Izvor:
22.08.2017 u 17:47
0

SEVERINA KAO VINO: Drastično promenila izgled sa početka karijere! (foto)

Pop pevačica Severina Vučković, mnogi bi rekli, da izgleda skoro pa savršeno, ali za 27 godina koliko je na sceni, mnogo toga je morala da promeni na sebi.

Sve je počelo davnih devedesetih kada se pojavila na sceni. Prema pisanju hrvatskog portala "24sata", tada je morala da izdvoji 4000 maraka da bi iznajmila stan u centru Zagreba. Danas za istu cifru, ali u evrima kupuje haljinu pa je nedavno pazarila takav Gučijev komad.

Primetno je da Severina nije imala pune usne kao danas. U međuvremenu je operisala nos, kako je sama svojevremeno priznala i to iz zdravstvenih razloga. Razlika je primetna i u njenim zubima, a pisalo se da je Splićanka radila i na korekciji grudi i zatezanju kapaka.

Eksperimentisala je i sa frizurama. Iako je poslednjih nekoliko godina verna smeđoj boji i dugoj kosi, Severina je bila i plavuša, ali i opredeljivala se i za kratku kosu. Očigledno da Severina nije žalila ni para ni vremena kako bi danas izgledala kako i izgleda.

Blic
Foto: Youtube/Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter