Izvor:
22.08.2017 u 21:25
0

NAPOKON PRIZNAO: Naš poznati kompozitor otkrio zašto nije doktorirao!

Milutin Popović Zahar, kompozitor i tesktopisac gostovao je u emisiji "Posle ručka" na TV HAPPY.

Uglavnom se bavio novokomponovanom narodnom muzikom. Poznat je po pesmama koje je komponovao za Gocu Lazarević, Miroslava Ilića, Merimu Njegomir, Doris Dragović….. Sa Gocom Lazarević je bio i u braku.Kaže da je bio srećan 80-ih godina jer nije znao šta nam se sprema.

Diplomirao je i magistrirao na Pravnom fakultetu u Beogradu. Ono što je zanimljivo je razlog zašto nije doktorirao. Mentor mu je bila Ljiljana Avramov.

-Pripremio sam disertaciju ,sve je bilo gotovo i počelo je bombardovanje. Tema je bila "reparacije Nemačke prema Srbiji u Drugom Svetskom ratu". Jasno vam je zašto nisam doktorirao-rekao je Zahar u emisiji "Posle ručka".

Požalio se u emisiji da to nije bio najbolji trenutak da doktorira da se ne bismo zamerali Nemačkoj.

pratite na happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter